PRESENTEM LES ESCOLES...

Teníem previst fer la presentació de les escoles per mitjà d'una videoconferència... per la limitació dels nostres ROUTERS va fer impossible potar-la a terme!

CEIP COVES D'EN CIMANY

Aquesta és la nostra classe. Com podeu veure estem treballant, aquí fem quasi totes les assignatures excepte música i a vegades C.M.Natural que la fem al laboratori. La nostra classe no és ni molt petita ni molt gran, tenim una pica al final de la classe per si un dia tens set i així no haver de sortir, també tenim dues portes per si hagués un incendi, a més a més veiem el carrer quan ens avorrim. Us presentem la nostre escola per fora: tenim tres patis; les representacions les fem a l'amfiteatre que és el pati rodó d'allà a baix. Les finestres grosses, les de dalt són les de primer i les de baix són les de tercer. Les escales de l'amfiteatre son les que pugen per anar a l'hortet, (abans teníem coses plantades, ara n'hi ha matolls). Les finestres petites d'abaix donen al laboratori i a pretegnologia. El pati de dalt és de primer i segon.
Hola companys de l'aigua us descriurem el nostre laboratori aquí es on fem les experiencies .
L'altre dia vam obrir la pota d'un pollastre i aquesta setmana obrirem un encèfal .
Esperem que us agradi el nostre laboratori .
Aixó es l'amfiteatre. Aquí fem totes les festes del ?cole?. També
l'utilitzem de pati, perquè està al costat del pati.Aquí estem celebrant el día de la música, estan ballant els nens de 4rt.
Té forma rodona i també hi ha grades per sentar-nos. Hi ha una porta que dóna al pis del cicle superior. També hi ha unes escales que donen a l'hortet, a la foto no surten perquè el qui l'ha fet les té rera seu.
 
A la foto hi ha el vestíbul de la nostra escola. Es ample i es alt,
molt decorat i és bonic. A l' esquerra té unes escales, a davant hi ha un passadís amb moltes classes a la dreta té un despatx.
 

ESCOLA ESTEL VALLSECA

Us enviem una foto de la classe. S'està molt bé. Esperem que ens envieu una foto de la vostra aula.

Us enviarem una foto de la façana de la nostra escola primer us la descriurem una mica:
És de color marró clar i té dibuixades unes línies corbes de color marro fort i unes més fines de color verd turquesa decorades amb puntets color taronja. Si us hi fixeu hi han dues portes: per la petita hi surten i hi entren els més grans i per l'altre els petits.
A la gran hi ha una finestra que dóna a secretaria(on entreguem els diners de les excursions). Té una rampa i unes escales perquè puguin pujar les persones
AQUESTA ÉS LA NOSTRA FAÇANA.

Us enviem les fotos de l'aula d'informàtica. A l'aula d'informàtica fem coses amb l'ordinador: treballs, dibuixos, entrar a internet, ens divertim, juguem...
El nostre menjador...és petitó però bonic i la Susana ens dóna bon menjar!
Hola!, aquesta és la foto del nostre pati on juguem a futbol i jocs d'aquest estils, també fem educació fisíca, i ens ho passem molt bé, Us enviem la foto de l' aula polivalent, és una sala amb 4 columnes i la fem servir per tocar-hi música i fer obres de teatre.
 
Som el Xavier, el Carles i el Joan Carles.
Us enviem una foto on hi sortim tots tres en les clavagueres de fons. us podríem dir que són les clavagueres de la nostra escola...! Però no és veritat!